64 teams stoten door naar de finale

Dat Olympic Moves een competitief kantje heeft, staat buiten kijf. We organiseerden kwalificatiewedstrijden in 5 regio’s waar maar liefst 1.300 scholieren het tegen elkaar opnamen in 3 sportdisciplines: voetbal, softbal en atletiek. En of er hard werd gestreden voor een plek in die grote finale. Allemaal bedankt voor jullie inzet en proficiat aan de ploegen die zich wisten te plaatsen!

Bij Olympic Moves dragen we Fair Play hoog in het vaandel en daar willen we de jongeren ook toe aanzetten. Om respectvol gedrag te stimuleren, beloonden we per kwalificatie- ronde de twee sportiefste teams met een Fair Play Award. Dankzij die prijs mogen zij ook in mei koers zetten richting Koning Boudewijnstadion, waar ze samen met hun jaar- genoten zullen genieten van een onvergetelijke sportdag en kunnen supporteren voor onze finalisten.

De sterkste en sportiefste teams stoten nu door naar de finale in het Koning Boudewijn stadion. Die dag hebben de deelnemende scholen maar één doel: de felbegeerde Olympic Moves-trofee in de wacht slepen. De eerstejaars staan op dinsdag 16 mei 2017 oog in oog met elkaar. Op donderdag 18 mei 2017 zijn de tweedejaars aan de beurt. De strijd is dus nog niet gestreden. Zorg ervoor dat je team goed voorbereid is en duik in onze sportmanuals. Met de oefeningen die je daarin vindt, stippel je trainingen van topniveau uit. Is jouw team er klaar voor?